#آن_برونته ( متولد 17 ژانویه 1920 ) رماننویس و شاعر بریتانیایی و کوچکترین عضو خانواده فرهنگی برونته بود. او دختر یک روحانی شاغل در کلیسای انگلستان بود و بدین سبب بیشتر عمر خود را در زمینهای هاورث در حومه یورکشایر گذراند. برای چند سال متوالی به مدرسهای شبانهروزی رفت. در نوزده سالگی هاورث را ترک کرد و بین سالهای 1839 تا 1845 به عنوان معلم به تدریس روی آورد و پس از کنار گذاشتن تدریس مسیر آیندهی خویش را در ادبیات یافت.
در 1846 دو رمان و همچنین مجموعه اشعاری را به همراه دو خواهرش امیلی و شارلوت نوشت و منتشر کرد. در 1847 نیز رمان اگنس گری که بر پایهی تجاربش به عنوان مع ...
#جان_دوس_پاسوس در ۱۴ ژانویهی ۱۸۹۶ در شیکاگو متولد شد. «جان راندولف دوس پاسوس» (۱۹۱۷–۱۸۴۴) و «لوسی مدیسون» والدین وی بودند. جان دوس پاسوس، در زندگی نسبتاً ماجراجویانه خود چندین گرایش سیاسی مختلف را تجربه کرد. در سال ۱۹۱۶ از دانشگاه هاروارد فارغالتحصیل شد وی به اسپانیا رفت تا معماری بخواند. در ژوئن ۱۹۱۷ داوطلب خدمت در ارتش فرانسه شد. بعدها پس از ورود ایالات متحده به جنگ جهانی اول، او در ارتش این کشور خدمات پزشکی ارائه میکرد. دوس پاسوس در شهر وردن شاهد یکی از سبعانهترین نبردهای جنگ جهانی اول یعنی نبرد وردن بود. جان دوس پاسوس از همدورههای #ارنست_همینگوی و #فیتزجرالد است. ...
وبسایت پابلیشرز ویکلی در یک مقاله نوشته متیو سی. استرچر ۱۰ کتاب برتر #هاروکی_موراکامی، نویسندهی مشهور ژاپنی را انتخاب کرده است.
در این مقاله آمده است: هاروکی موراکامی در جهان به عنوان رمانی نویسی در سبک رئالیسم جادویی شناخته شده است. کارهای او بر اساس انگیزهای وسواسوار برای کشف و درک هستهی درونی هویت انسان ساخته شده است. قهرمانهای داستانهایش معمولاً به سفر به دنیاهای متافیزیکی -ناخودآگاه، رویاها و دنیای مردگان- میروند تا خاطرات از دیگران و اشیایی را که از دست دادهاند، مستقیماً بررسی کنند.
موراکامی نویسندهای ژاپنی است ولی او یک نویسندهی جهانی محسوب میشود. به ای ...
#هاروکی_موراکامی، نویسندهی شهیر ژاپنی، در 68 سالگی همچنان بسیار پر مشغله و پر کار است. او در سال 2016 دو کتاب غیر داستانی با نامهای «صرفاً در باب موسیقی» و «هاروکی موراکامی به دیدار هایائو کاوایی میرود» را منتشر کرد و سال 2017 هم دو کتاب دیگر به انتشار خواهد رساند. موراکامی تا به حال 30 کتاب نوشته، چندین و چند جایزهی معتبر را از آن خود کرده و آثارش به 50 زبان مختلف ترجمه شده است. او را همچنین میتوان محبوبترین نویسندهی حال حاضر دنیا -حداقل در میان رمان نویسان مطرح کنونی- برشمرد.
موراکامی، اصلاً نویسندهی عصا قورت دادهای نیست که به خاطر آثار ادبیاش مورد احترام باشد ...
روز پیش از ملاقاتم با #هاروکی_موراکامی در منهتن، او مثل هر روزِ دیگری برای دویدن پیشازظهرش به سنترال پارک میرود که زنی او را متوقف میکند و میگوید: «عذر میخواهم، شما همان نویسندهی معروف ژاپنی نیستید؟» شیوهی سؤالکردنش کمی عجیب بوده اما موراکامی با خوی آرام همیشگیاش پاسخ او را میدهد: «به او گفتم نه، من فقط یک نویسندهام، بااینحال از دیدن شما خوشوقتم! و بعد با هم دست دادیم. وقتی مردم به این شکل سراغم میآیند، احساس عجیبی به من دست میدهد، چون من فقط یک آدم معمولیام. واقعاً درک نمیکنم، چرا مردم دوست دارند مرا ببینند.»
اشتباه است که این نوع برخورد را ناشی از فروتنی ...
آثارش به دهها زبان ترجمه شده و بسیاری از جوانان جهان، و از آن جمله جوانان ایرانی با آثار او و به ویژه با رمانهای «آوای وحش» و «سپید دندان» آشنا هستند. از درگذشت این نویسنده نامآشنا یکصد سال میگذرد.
#جک_لندن تنها ۴۰ سال عمر کرد. حاصل این عمر نه چندان طولانی، دهها داستان و اثر بلند و کوتاه است که کماکان تجدید چاپ میشوند و حتی با گذشت یک قرن از درگذشت این نویسنده، هنوز خوانندگان خود را دارند.
جک لندن، نویسندهای است که برای آفرینش آثارش از واقعیتهای اجتماعی الهام میگرفت. شخصیتهای رمانهایش افرادی واقعی بودند، کسانی که جک لندن از نزدیک با آنها آشنا بود و یا با آنه ...