فیلتر کتاب

(نوشتن یک کلمه از عنوان کافیست)

لک لک بوک

برترین کاربران کتاب

بالاخره یه روزی قشنگ حرف می زنم

ادبیات

مترجم : پیمان خاکسار
ویراستار: امیر احمدی‌آریان

بالاخره یه روزی قشنگ حرف می‌زنم (Me Talk Pretty One Day)
دیوید سداریس (David Raymond Sedaris) نویسنده، طنزپرداز و برنامه‌ساز مشهور رادیو در آمریکا است. سداریس عمده‌ی شهرتش را مدیون داستان‌های کوتاه از زندگی شخصی خویش است که ماهیتی فکاهی و طعنه‌آمیز دارند و نویسنده در آنها به تفسیر مسائل اجتماعی می‌پردازد، وی پرمخاطب‌ترین طنزنویس پانزده سال اخیر امریکاست. تمام کتاب‌های سداریس با مقیاس‌های نجومی پرفروش‌اند. تاکنون تنها در آمریکا هشت میلیون نسخه ازآثارش به فروش رسیده و «بالاخره یه روزی قشنگ حرف می‌زنم» به بیشتر زبان‌های زنده‌ی دنیا ترجمه شده است.
این کتاب سال ۱۳۹۱ با ترجمه پیمان خاکسار به همت نشر چشمه در ۲۳۳ صفحه چاپ و بارها بازنشر شده‌است.
پیمان خاکسار مترجم این کتاب می‌گوید: «سداریس می‌خنداند، به مفهوم واقعی کلمه. از او نباید انتظاری را داشته باشید که از کافکا و فاکنر و بورخس دارید. اتفاقاً در بیشتر طنزهایش، به‌خصوص در این کتاب، فضاهای روشنفکری و روشنفکران را دست می‌اندازد و باعث خنده می‌شود.»
با این همه کتاب «بالاخره یه روزی قشنگ حرف می‌زنم»، بسیار فراتر از تنها مجموعه‌ای خنده‌دار از مقالات خودزندگی‌نامه‌ایست. این اثر را می‌توان مانیفستی درباره‌ی زبان نیز دانست. در این کتاب، هرجایی که با روایتی سرراست و عادی روبه‌رو هستید، می‌توانید مطمئن باشید که سداریس، آن‌را به شیوه‌ای جذاب تغییر خواهد داد و طنزی دلنشین از دل آن روایت بیرون خواهدکشید. هیچ موضوعی، حتی اعضای خانواده، از نگاه خلاق سداریس دور نمی‌ماند و این نویسنده با بیان طنزآمیز خاطرات متعدد خود درباره‌ی کلاس‌های زبان، اخلاق عجیب برادرش، ماشین‌های تحریر، کامپیوترها، فیلم‌ها، منوهای رستوران‌های مختلف و بسیاری از چیزهای دیگر در مناطق مخلتف از جمله کارولینای شمالی، شیکاگو، نیویورک و فرانسه، کتابی فوق‌العاده جذاب و به یادماندنی خلق کرده‌است.

الهه ملک‌محمدی

داستان‌های طنزآمیز آمریکایی - قرن ۲۰م. ۲۳۲ صفحه - رقعی (شومیز)



دیوید ریموند سداریس
دیوید ریموند سداریس دیوید ریموند سداریس نویسنده، طنز پرداز و برنامه‌ساز مشهور رادیو در آمریکا ۲۶ دسامبر ۱۹۵۶ در نیویورک بدنیا آمد.

قسمتی از کتاب

هرروز به ما می‌گویند که داریم در بهترین کشور دنیا زندگی می‌کنیم؛ همیشه هم به‌عنوان یک حقیقت غیرقابل‌انکار بیان می‌شود... آمریکا بهترین کشور دنیاست. با این باور بزرگ می‌شوی و وقتی یک روز می‌فهمی که کشورهای دیگر هم برای خودشان شعار ناسیونالیستی دارند و هیچ‌کدامشان هم این نیست که «ما دومی هستیم!»، وحشت برت می‌دارد.

ارسال دیدگاه

 Maryam

Maryam

هنوز هم براي من بزرگترين معمای علم اين است كه چه طور يك مرد مي تواند پدر شش بچه باشد كه هيچ كدام محض رضاي خدا حتا يكي از علايق او را به ارث نبرده باشند

1399-01-02

کتاب های مشابه