گزیده کتاب
«کیمیاگر» داستان چوپان جوانی به نام سانتیاگوست که به دنبال رويایی مکرر، زندگی روزمرهاش را کنار می گذارد و به دنبال گنجی نهفته، راهی شنزارهای پهناور آفريقا میشود و در اين سفر، با معنای هستی و افسانه شخصی روبهرو می شود... اين کتاب تاکنون در بيش از صدوپنجاه کشور منتشر شده، به بیش از ۷۰ زبان ترجمه شده و در کتاب رکوردهای گینس برای بیشترین تعداد ترجمه از کتاب یک نویسندهی زنده ثبت شده است. ۶۵ میلیون نسخه از این کتاب بعد از انتشار به فروش رفته و آن را تبدیل به یکی از پرفروشترین کتابهای تاریخ کرد.
در ایران انتشارات کاروان، ناشر رسمی آثار کوئیلوست و آرش حجازی آن را ترجمه ...
پیشنهاد کتاب چهرهها
جایزهی منتقدان و نویسندگان مطبوعات، از سال ۱۳۷۹ برای پشتیبانی از آثار فاخر داستانی تشکیل شد. در آبان ماه ۸۸، به مناسبت دهمین سال برگزاری این جایزه، بهترین رمانها و بهترین مجموعهداستانهای کوتاه دههی هشتاد از دید منتقدان و نویسندگان نیز انتخاب شد.
محمدحسن شهسواری که خود یکی از نویسندگان و روزنامهنگاران معاصر و البته یکی از داوران این جایزهی ادبی است، خواندن این بیست اثر را برای کسانی که میخواهند نویسنده شوند ضروری میداند. او معتقد است که حتی اگر از این داستانها خوشتان هم نیاید، واجب است که آنها را بخوانید تا بدانید در دورهای از ادبیات کشور، چه آثاری مورد توج ...
داستان یک عکس
بیست و پنجم اوت، سالروز درگذشت فردریش #نیچه، نویسنده و فیلسوف مشهور آلمانی است. این عکس معروف که بر جلد کتاب «وقتی نیچه گریست» نیز نقش بسته است، تصویری است از نیچه که کنار دوست خود، پاول ره دیگر فیلسوف آلمانی ایستاده است. زنی که در گاری نشسته است و تازیانهای در دست دارد، لو سالومه است.
زمانی که نیچه و دوستانش پاول و لو در لوزان سوئيس بودند، او آنها را به استودیوی عکاسی ژول بونه میبرد تا تصویری از دوستی خود ثبت کنند. لو درباره این عکس گفته است: «پاول بسیار با این کار مخالف بود و پیوسته از عکس چهرهی خود میهراسید. ولی نیچه در ذهن خود تمامی جزئیات این عکس را در نظر آورده ...
گزیده کتاب
اگر از علاقمندان به ادبیات کلاسیک و عارفانه ایران باشید، حتماً مناجاتهای عاشقانه و خوش آواز #خواجه_عبدالله_انصاری را میشناسید. مناجاتهایی که در قالب زیباترین کلمات بیان میشوند تا دل مخلوق و خالق را با هم ببرند.
نظر شما درباره این سبک نوشتار و مناجات عاشقانه چیه؟
#مناجاتنامه ...
کودک و لکلک
کتاب گرگهای توی دیوار، اثری نوشتهی نیل گیمن است که اولین بار در سال ۲۰۰۳ ، برای گروه سنی (ب) منتشر شد و فرزاد فربد آن را در سال ۱۳۹۶ ترجمه کرد و توسط نشر پریان منتشر شد.
در این داستان شخصیت اصلی قصه یعنی لوسی، صداهایی میشنود؛ صداهایی که از درون دیوار میآیند. او مطمئن است که گرگهایی درون دیوار خانهشان زندگی میکنند و همانطور که همه میگویند، اگر گرگها از دیوارها بیرون بیایند، کار از کار خواهد گذشت. خانوادهی لوسی حرف او را باور نمیکنند. ناگهان یک روز، گرگها بالاخره بیرون میآیند اما کار از کار نمیگذرد. در عوض، نبرد لوسی با گرگها تازه آغاز میشود. کتاب گرگهای ت ...
تاریخ ادبیات خودمونی
دانته گابریل روزتی، (۱۸۲۸ - ۱۸۸۲)، نقاش و شاعر بریتانیایی بود. در سال 1861، همسرش «الیزابت سیدال» باردار شد و این بارداری در نهایت به زایمانی نافرجام و تولد دختری مُرده انجامید. مرگ فرزند، باعث افسردگی شدید الیزابت شد و در نهایت یک سال بعد به دلیل زیادهروی در مصرف یک ماده مخدر درگذشت.
روزتی به حدی الیزابت را دوست داشت که بعد از این اتفاق افسرده شد و با درگذشت محبوبش، بخش عمدهای از اشعار منتشرنشده خود را با او در گورستان هایگیت دفن کرد!
سالها بعد، هنگامی که چشمان روزتی کمسو شد و دیگر مانند قبل نتوانست نقاشی بکشد و بنویسد، یاد نوشتههای مدفون افتاد و تصمیم گرفت شعر ...