خواندن کتاب مثل سفرکردن است؛ همانقدر لذتبخش و جذاب. با باز کردن اولین صفحه هر کتاب یا خواندن اولین جملات، ما پا به دنیای جدیدی میگذاریم که شاید در عالم واقعیت رفتن ما به آنجا امکانپذیر نیست. موقع خواندن کتابهای تاریخی، انگار سوار ماشین زمان شدهایم و به عصر یا دورهای دورتر سفر میکنیم که جز اطلاعاتی محدود، چیزی از آن روزگار نمیدانیم.
مصر با تاریخ پرفراز و نشیبش توجه افراد بسیاری مثل نویسندگان، تاریخنگاران و پژوهشگران را به خود جلب کرده و دستمایه خلق آثار زیادی در حوزههای مختلفی همچون سینما، پژوهشهای دانشگاهی، ادبیات و... شده است.
کتاب سینوهه در بین آثار ادبی منتشرشده با موضوع تاریخ مصر باستان اهمیت و شهرت بسیاری دارد. در این اثر، میکا والتاری، نویسنده کتاب، به شرح زندگی کودکی میپردازد که والدینش او را در سبدی حصیری گذاشته و در رود نیل رها میکند تا سرنوشتش در کنار خانوادهای دیگر، جور دیگری رقم بخورد.
وجه تمایز این کتاب نسبت به سایر آثار این است که میکا والتاری با ذکر جزئیات و توصیفات خاص خود، گزارشی داستانی از زندگی مردمانی میدهد که در سه هزار و سیصد سال پیش زندگی میکردهاند. برای مثال با خواندن این کتاب در مصر آن روزگار قدم میزنیم و درباره تفریحات، فرهنگ و طرز تفکر مردم آن دوران اطلاعات کسب میکنیم.
موضوع(ها):
داستانهای فنلاندی - قرن ۲۰م.
ارسال دیدگاه