برزخ اما بهشت
نازی صفوی متولد ۱۳۴۶ تهران است. او از دوران نوجوانی نویسندگی را آغاز کرد و در سال ۱۳۷۸ با «دالان بهشت» به دنیای نویسندگان رسمی وارد شد. «برزخ اما بهشت» که سال ۱۳۸۲ منتشر شد، همراه با «دالان بهشت» و «تا بهشت راهی نیست» سهگانهی عاشقانه - اجتماعی صفوی به شمار میرود. او از جمله نویسندگانیست که در نوشتن از حس خود کمک میگیرد و چندان مقید به شناخت و تأثیرپذیری از مکاتب، اصول و قواعد حاکم بر داستاننویسی نیست.
«برزخ اما بهشت» از جمله رمانهای پرفروش و عامهپسند در سالهای اخیر بوده است که روایتی عاشقانه و جذاب را از زندگی زنان به تصویر میکشد. برخی از منتقدین این کتاب را داستانی عاشقانه در ادامهی داستان عاشقانهی «دالان بهشت» میدانند. خود صفوی اما در این رابطه میگوید: «این دو کتاب هیچ ربطی به هم ندارند. تفاوت اصلی این کتاب با «دالان بهشت» در فضای آن است. در «دالان بهشت» فضا آرامش مطبوعی داشت که این حس را به همراه عشق انتقال میداد. اما در «برزخ اما بهشت» این آرامش وجود ندارد، یک نوع دغدغه وجود دارد. در «دالان بهشت» سعی بر کنکاش در احساس آدمها بود، اما در «برزخ اما بهشت» مشکلاتی است که قانون و اجتماع برای یک زن به وجود میآورد.»
«برزخ اما بهشت» داستان زندگی زنی را روایت میکند که با روحی رنجدیده و زخم خورده، پس ازپایان دادن به زندگی مشترک و سراسر رنجبارش به نزد خانوادهاش بازمیگردد اما دست سرنوشت او را راحت نمیگذارد و تنهایی آزارش میدهد. او پس از تحمل تمام سختی و لطمههایی که در زندگی دیده تصمیم به خودکشی میگیرد، اما سرنوشت تقدیر دیگری برای او رقم زده است...
الهه ملک محمدی
داستانهای فارسی - قرن ۱۴
۲۸۸ صفحه - رقعی (شومیز) - چاپ ۱۳ - ۲۲۰۰ نسخه ISBN: ۹۷۸-۹۶۴-۳۱۱-۴۳۵-۰
تاریخ نشر:۹۷/۰۲/۱۵ قیمت :۱۸۰۰۰۰ ریال
كد دیویی:۸fa۳.۶۲ زبان كتاب:فارسی محل نشر:تهران - تهران
ارسال دیدگاه
anne_shirley
این رمان دومین اثر از خانم نازی صفوی هست که من خوندم. در مقایسه با رمان اول یعنی دالان بهشت، این اثر ضعیف تر بود، اما همچنان جذابیت های خاص خودش رو برای من داشت.
1398-07-11برخلاف دالان بهشت که به ازدواج زودهنگام و خام بودن های نوجوانی اشاره داشت، این کتاب به مشکلات بعد از طلاق برای دختری که میخواد باز عاشق شه و ازدواج کنه اشاره داشت.