بهار و خون و افیون
احمد احرار نویسنده و روزنامهنگار مشهور ایرانی است که کار حرفهای خود را به صورت خبرنگار سیاسی و پارلمانی روزنامه بزرگ عصر تهران اطلاعات شروع نمود. در سالهای قبل از انقلاب، احمد احرار سرمقالههای سیاسی روزنامه اطلاعات را مینوشت و در همه حال، مقالات انتقادی و اجتماعی او که با امضای آشکار یا مستعار در این روزنامه یا نشریات دیگر تهران چاپ میشد، به سبب سبک خاص و دقت نظر و لطافت قلم نویسنده، علاقمندان و طرفداران بی شمار داشت.
تألیفات احمد احرار از پرخوانندهترین کتابهای تاریخی و داستانی است که در زمان انتشار خود خوانندگان بسیاری داشتهاند. «بهار و خون و افیون» عنوان کتابی است از احمد احرار که در ۶۸۸ صفحه و توسط انتشارات شرکت شباویز در سال ۱۳۶۵ به چاپ رسیده است.
«بهار و خون و افیون» یک رمان تاریخیست که بر اساس وقایع تاریخی دورهی صفویه، در زمان شاه طهماسب و شاه اسماعیل دوم صفوی نگاشته شده است. در این کتاب بر روی نقش زنان در دربار صفوی و جامعهی آن عصر تمرکز ویژهای شده و نقش پر رنگ آنان در تعیین سیاستها به طور هنرمندانهای ترسیم شده است.
در «بهار و خون و افیون» سیمایی نیمهواقعی از شاه اسماعیل صفوی ترسیم میشود که با نسبت دادن اوصافی مانند خونریزی، خیانت، نیرنگ، لاابالیگری و انحرافات اخلاقی همراه است.
الهه ملک محمدی
داستانهای فارسی - قرن 14
۳۵۰ صفحه - چاپ ۳ - ۳۰۰۰ نسخه ISBN:
تاریخ نشر:۶۹/۰۲/۰۱ قیمت :۱۴۵۰ ریال
كد دیویی:۸fa۳.۶۲ زبان كتاب:فارسی محل نشر:تهران - تهران
ارسال دیدگاه
Mehribanooo
بهار و خون و افیون از اون دسته رمانهای تاریخیه که شاید نشه چندان به بخش تاریخیش اتکا کرد، اما خواه ناخواه بخشی از تاریخ این مملکت رو هرچند اغراق شده در معرض دید قرار داده. من زمان نوجوانی خوندمش و یادمه که صحنههای شکنجه و ایناش چندشآور بود. نقشی هم که از زنها در پشت پرده سیاست داده بود برای اون دوران بنظرم جالب بود.
1398-07-30