فیلتر کتاب

(نوشتن یک کلمه از عنوان کافیست)

لک لک بوک

برترین کاربران کتاب

داستان دو شهر

ادبیات

مترجم : ابراهیم یونسی

معرفی داستان دو شهر (A tale of two cities)

چارلز دیکنز (۱۸۷۰-۱۸۱۲) برجسته‌ترین رمان‌نویس انگلیسی عصر ویکتوریا و یک فعال اجتماعی توانمند بود. به عقیده «جیمز جویس» نویسنده بزرگ معاصر، پس از شکسپیر، دیکنز تأثیرگذارترین نویسنده‌ی انگلیسی‌زبان است. او برای داستان‌سرایی، نثر توانمندش و خلق شخصیت‌های به‌یادماندنی، بسیار تحسین شده‌است. دیکنز در طول زندگی‌اش محبوبیت جهانی بسیاری کسب کرده، از آثارش می‌توان «دیوید کاپرفیلد»، «آرزوهای بزرگ»، «الیور تویست» و «داستان دو شهر» را نام برد.
ماجرای «داستان دو شهر» که اولین بار در سال ۱۸۵۹ در چاپ‌های هفتگی و به تدریج منتشر شد، در لندن و پاریس، قبل و در طول انقلاب فرانسه رخ می‌دهد. این رمان با فروش دویست میلیون نسخه در جهان، به همراه کتاب شازده کوچولو، پرفروش‌ترین کتاب‌های تک‌جلدی جهان در تمام دوران‌ها است. از این کتاب چندین اقتباس سینمایی در کشورهای مختلف ساخته شده است.
در ایران این کتاب با ترجمه‌های زیادی منتشر شده، از جمله: ترجمه ابراهیم یونسی (نگاه)، نوشین ابراهیمی (افق)، مینو مشیری (علمی فرهنگی)، ساره خسروی (حباب)، پروین ادیب (کتاب پارسه) و... مهدی سحابی هم متن کوتاه شده‌ی این کتاب را از نشر مرکز به بازار فرستاده است.
داستان در مورد لوسی دختر جوانی است که هنگام کودکی، پدرش به دلایل سیاسی زندانی می‌شود و دوست صمیمی پدرش آقای لاری، کارمند بانک مرکزی فرانسه، سرپرستی او را به عهده می‌گیرد. لوسی تا بعد از انقلاب کبیر فرانسه پیش آقای لاری می‌ماند اما پس از آن به جستجوی پدرش می‌پردازد و او را در اتاق نمناک زیر شیروانی پانسیون کوچکی پیدا می‌کند. پس از آن با پدرش به انگلستان سفر می‌کنند که در آنجا به زندانی سیاسی دیگری به نام «چارلز دارنی» برخورد می‌کنند...
این رمان نسبت به سایر کتاب‌های دیکنز کوتاه‌تر است، فضایی غم‌انگیز و تاریک دارد و طنز آن زیاد نیست، اما خشونت زیر پوست جامعه را به خوبی نشان می‌دهد. در کل این کتاب بهترین رمان دیکنز است.
سودابه امیری

داستان‌های انگلیسی - قرن ۱۹م.
۴۸۰ صفحه



چارلز دیکنز
چارلز دیکنز چارلز جان هوفام دیکنز (به انگلیسی: Charles John Huffam Dickens؛ ۷ فوریه ۱۸۱۲ – ۹ ژوئن ۱۸۷۰) برجسته‌ترین رمان‌نویس انگلیسی عصر ویکتوریا و یک فعال اجتماعی توانمند بود.

کتاب صوتی

نوار
نوار
لینک خرید از نوار

قسمتی از کتاب

بهترین روزگار و بدترین ایام بود. دوران عقل و زمان جهل بود. روزگار اعتقاد و عصر بی‌باوری بود. موسم نور و ایام ظلمت بود. بهار امید بود و زمستان ناامیدى. همه‌چیز در پیش‌ روى گسترده بود و چیزى در پیش روى نبود. همه به‌سوی بهشت مى‌شتافتیم و همه در جهت عکس ره مى‌سپردیم. الغرض، آن دوره چنان به عصر حاضر شبیه بود که بعضى مقامات جنجالى آن اصرار داشتند در اینکه مردم باید این وضع را خوب یا بد، در سلسله‌مراتب قیاسات، فقط با درجه عالى بپذیرند!