فیلتر کتاب

(نوشتن یک کلمه از عنوان کافیست)

لک لک بوک

برترین کاربران کتاب

گتسبی بزرگ

ادبیات

مترجم : کریم امامی

گتسبی بزرگ
گتسبی بزرگ (The Great Gatsby) رمانی نوشته اف. اسکات فیتزجرالد نویسنده امریکایی است که اولین بار در دهم آوریل ۱۹۲۵ منتشر شد، اما پس از مرگ فیتزجرالد و در اواسط دهه ۱۹۴۰ توجه منتقدین را به خود جلب کرد و بعدها به عنوان یکی از برترین رمان‌های قرن شناخته شد. این کتاب اولین بار توسط کریم امامی و در سال ۱۳۴۴ با عنوان «طلا و خاکستر» توسط شرکت سیروید منتشر شد. این تغییر نام به دلیل نگرانی ناشر بابت ناآشنا بودن یک اسم خارجی برای مخاطبان فارسی‌زبان و امکان فروش نرفتن این کتاب بود، اما از چاپ‌های بعد که توسط شرکت سهامی کتابهای جیبی و انتشارات فرانکلین صورت گرفت از عنوان اصلی کتاب برای نسخه ترجمه‌شده استفاده شد. آخرین ترجمه این رمان در سال ۱۳۹۶ توسط رضا رضایی (نشر ماهی) صورت گرفته است.
داستان این رمان توسط نیک همسایه تازه گتسبی روایت می‌شود. گتسبی مرد ثروتمندی است که هر شب مهمانی‌های بزرگی در خانه باشکوهش ترتیب می‌دهد و به‌همین‌خاطر شهره‌ی شهر است، اما کسی از گذشته او و منبع ثروتش اطلاعی ندارد. گتسبی معشوقی قدیمی به نام دیزی دارد. از قضا نیک پسرعموی دیزی است و از این طریق دیدار این عاشق و معشوق دیرینه، تازه می‌شود و اتفاق‌هایی که از تبعات این ملاقات است، ادامه داستان را شکل می‌دهد.
فیتزجرالد در رمان گتسبی بزرگ در پی تشریح وضعیت جامعه آمریکا بعد از جنگ جهانی اول و در دهه ۱۹۲۰ میلادی است، دورانی که به دلیل ممنوعیت تولید و فروش مشروبات الکلی در ایالات متحده آمریکا، بسیاری از راه تولید و قاچاق مشروبات ثروت زیادی به‌دست آوردند. درواقع گتسبی نمادی از تفکر حاکم بر جامعه آمریکایی در آن دوران بی‌سابقه شکوفایی اقتصادی و رفاه و مصرف بیش از حد مواد مخدر است.
رمان گتسبی بزرگ را از شاهکارهای ادبیات آمریکا می‌دانند و دومین رمان بزرگ قرن بیستم است. رمانی که در آن فیتزجرالد به شیوه جذابی پیروزی‌ها و شکست‌های بخشی از جامعه آمریکایی را روایت می‌کند.
زیبا حیدری

داستان‌های آمریکایی - قرن ۱۹م.



اسکات فیتز جرالد
اسکات فیتز جرالد فرانسیس اسکات کی فیتزجرالد (به انگلیسی: Francis Scott Key Fitzgerald) (زاده ۲۴ سپتامبر ۱۸۹۶ - درگذشته ۲۱ دسامبر ۱۹۴۰) نویسنده آمریکایی رمان و داستان‌های کوتاه بود.

کتاب صوتی

نوار
نوار
لینک خرید از نوار

قسمتی از کتاب

من عادت کرده‌ام که قضاوت‌هایم را توی دلم نگه دارم، و همین خصوصیت باعث شده که باطن عجیب و غریب خیلی از آدم‌ها برایم رو بشود و در عین حال گرفتار آدم‌های پرچانه کارکشته‌ای هم بشوم. (کتاب گتسبی بزرگ – صفحه ۱۹)

ارسال دیدگاه

 Maryam

Maryam

نمیدونم واقعا مشکل از ترجمه‌ی سخت کریم امامی بود یا خود متن کتاب یه جوریه. به هرحال من خیلی با این کتاب ارتباط نگرفتم و تقریبا به زور خوندمش.
داستان کتاب در مورد عاشقیه که برای پیدا کردن عشق قدیمیش، مهمونیای پر زرق و برق میگیره بلکه یه روزی پای عشقش به خونه‌ش باز بشه. زندگی اشرافی و دغدغه‌ها و کارهاشون خیلی برای من قابل لمس و جذاب نبود.
#کتاب_ناتمام

1399-01-15
 markar89

markar89

داستان کتاب خیلی جالب بود. کتاب خوبی بودهرچند ترجمه ی خیلی ضعیفی داشت که از جذابیتش کم میکرد. فیلمش هم دیده بودم و دوستش داشتم.
#کتاب_ناتمام

1399-01-15

کتاب های مشابه