فیلتر کتاب

(نوشتن یک کلمه از عنوان کافیست)

لک لک بوک

برترین کاربران کتاب

النور و پارک

کودک و نوجوان

مترجم : مهرزاد جعفری

رمان «النور و پارک» اثر نویسند آمریکایی، رینبو راول است. این کتاب که اولین اثر او است در سال ۲۰۱۳ منتشر شده است و توسط آمازون و گودریدز به عنوان بهترین رمان عاشقانۀ سال ۲۰۱۳ میلادی انتخاب شده است. این رمان که مخاطبان اصلی‌اش، نوجوانان و جوانان هستند، داستان دو نوجوان ۱۶ و ۱۷ ساله با نامهای «النور داگلاس» و «پارک شریدن» را روایت می‌کند. این پسر و دختر نوجوان کره‌ای که در آمریکا زندگی می‌کنند اولین عشق زندگی خود را تجربه می‌کنند. در زندگی هر دو ناملایمات زیادی وجود دارد یکی از آن دو، ۳ برادر و یک خواهر دارد و با ناپدری‌اش زندگی می‌کندو دیگری هم پدر و مادرش از همدیگر جدا شده‌اند و با ناپدری‌اش زندگی می‌کنند.
نویسنده در این رمان که بازۀ یک ساله‌ای از ۱۹۸۶ تا ۱۹۸۷ زندگی این دو نوجوان را روایت می‌کند به خوبی می‌تواند علاوه بر نوجوانان و جوانان، مخاطب بزرگسال را نیز با اثر همراه کند و با شخصیت‌های رمان همدل گرداند و کاری کند که با تمام احساسات و اعمال آنها همذات‌پنداری نماید. این ویژگی شاخص باعث شده است که این رمان و دیگر رمان‌های رینبو راول مخاطبان گسترده‌ای در دنیا داشته باشد و اکثر آثارش به زبانهای زیادی ترجمه شود.
این رمان که یک اثر اجتماعی/عاشقانه است به خوبی به آسیب‌شناسی خانواده‌های می‌پردازد که در آن مادر و پدر خانواده از یکدیگر جدا شده‌اند و فرزندان آنها مجبورند تمام مراحل زندگی خود را با کمترین پشتوانۀ فکری و عاطفی خانواده‌اشان بگذرانند. این کتاب توسط نشریۀ نیویورک تایمز آمریکا نیز به عنوان بهترین داستان نوجوانان و جوانان سال آمریکا انتخاب شده است. نویسنده که شناخت بسیار خوبی از نوجوانان و جوانان دارد می‌تواند بسیاری از دغدغه‌ها و دلمشغولی‌های آنها را در داستانی جذاب و گیرا روایت کند و مخاطب را از ابتدا تا آخر رمان با داستان همراه کند



ارسال دیدگاه

 Maryam

Maryam

هنگام خوندن این کتاب واقعا نمی‌تونستم بفهمم سانسور شده یا خود نویسنده اینطور نوشته. مثلا اینکه هرگز نمی‌فهمیم دلیل اینکه تاکید داشت روی حمام رفتن النور و اینکه اینقدر سختش بود و حتما باید ریچی(ناپدریش) خونه نبود، چی بود. البته چند صفحه‌ای از کتاب اصلی خوندم و به نظرم نیومد که خیلی سانسور شده باشد. (به هرحال جملات کتاب خیلی ساده و برای انگلیسی خوندن بسیار مناسبه. ای کاش زبان اصلی خوانده بودم حداقل)
شخصیت‌پردازی کتاب خیلی ضعیف بود. اصلا نتونستم بفهمم چرا پارک عاشق النور شد. چون از نظرش زیبا نبود که بگیم در نگاه اول عاشقش شده و ازش شناختی هم نداشت که بگیم رفتار و اخلاقیاتش رو دوست داشته. در مورد ریچی هم نویسنده فقط با ذکر عبارات بدی‌ش رو نشون میداد و خیلی کارهایش رو توصیف نمی‌کرد تا بتونیم موقعیت النور را بیشتر ترک کنیم. نویسنده خیلی سعی داشت مشکلات و سختی‌های زندگی النور رو بگه ولی طرز گفتنش ملموس و درک‌شدنی از سوی من مخاطب نبود. در انتها هم نفهمیدم النور به چه علتی پارک رو طرد کرد.

چالش #کتاب_ناتمام

1399-01-05