خاطرهبازی
سریال «ساعت برنارد» (به انگلیسی: Bernard's Watch) یک برنامه تلویزیونی بریتانیایی در مورد پسر کوچکی به نام برنارد بود که با ساعت جیبیاش میتوانست زمان را متوقف کند. این مجموعه را اندرو نوریس خلق کرد و ساخت ۵ سری آن از سال ۱۹۹۷ شروع شد و تا مارس ۲۰۰۵ ادامه داشت. ایده اصلی سریال از یکی از قسمتهای معروف سریال «منطقهی گرگ و میش» (The Twilight Zone)۱۹۶۳ گرفته شد و اول فقط یک برنامهی ۱۵ دقیقهای بود، اما بعد تصمیم گرفتند آن را به صورت سریال درآورند. بازیگر نقش برنارد، دیوید پیچی بود.
برنارد پسربچهای بود که همیشه دیر به کارهایش میرسید تا اینکه پستچی عجیبی به او ساعتی جادو ...
پیشنهاد کتاب چهرهها
مریم محمدخانی، نویسندهی کودک و نوجوان است که در کنار نوشتن به تدریس و پژوهش نیز میپردازد و در حال حاضر دبیر اجرایی و داور جایزه لاکپشت پرنده هم هست.
او در توییتر خود فهرست کتابهای خوبی که سال گذشته در زمینه ادبیات کودکان و نوجوانان خوانده را پیشنهاد داده است.
ما به مناسبت روز جهانی کودک، تعدادی از این کتابها را که برای کودکان سنین دبستان مناسب است، به شما معرفی میکنیم:
غول قوطی ماکارونی / #جرمانو_زالو و #آلبرتین /
مجموعه آدمهای معمولی دنیا را تغییر میدهند/ #برد_ملستر /
مجموعه ماجراهای نارگل/ #آتوسا_صالحی /
مهمانی عصرانه در جنگل/ #آکیکو_میاکوشی /
خوراک ...
دانستنیهای ادبی
فانتزی چیست؟
فانتزی یا خیالپردازی، گونهای است که جادو و دیگر اشکال فراطبیعی را به عنوان عنصر اولیهی طرح و توطئه، درونمایه یا فضای داستان استفاده میکند. در فانتزی قواعد و قوانین فیزیکی و طبیعی زیر پا گذاشته میشود و موجودات خیالی تصویر میشوند. این نوع ادبی معمولاً شامل سحر و جادو، حوادث خارقالعاده، و موجودات ماورالطبیعه است.
فانتزی از کجا آمده است؟
با این که گونهی فانتزی به شکل مدرن کمتر از دو قرن عمر دارد، شکلهای سابق آن قدمتی مهم و طولانی دارند. عناصر گونهی فانتزی و اسطورهای که سرانجام این گونه و زیرشاخههایش را ساختند، احتمالاً با حماسهی «گیلگمش» و اولین ...
به وقت تقویم
کلاهدوز دیوانه (The mad Hatter) شخصیتی خیالی در رمان «آلیس در سرزمین عجایب» (۱۸۶۵) نوشته لوئیس کارول است. اما اینکه چرا این شخصیت خیالی روزی مخصوص به خود دارد داستان جالب دیگری است که برای شما میگوییم.
در قرن ۱۹ اکثر کلاهدوزها برای آماده کردن خز مورد استفاده در کلاه، از ترکیب شیمیایی جیوه و گوگرد استفاده میکردند؛ اما استفاده از جیوه، باعث مسمومیت و علائمی همچون آسیب به دستگاه عصبی، تاری دید و... میشد. لوئیس کارول در نزدیکی استاکپورت بزرگ شده بود؛ جایی که کلاهدوزی شغل افراد زیادی بود و دیدن کلاهدوزهای سردرگم و آشفته غیرعادی نبود. همین امر باعث شد تا این موضوع، ا ...
کتاب به روایت سینما
رمان عاشقانه «دفتر خاطرات (The Notebook)»، نوشته نیکولاس اسپارکس، رماننویس آمریکایی است که در سال ۱۹۹۶ توسط انتشارات وارنر بوکز، منتشر شد.
«دفتر خاطرات» اولین رمان منتشر شده از نیکلاس اسپارکس است که نگارش آن ۶ ماه به طول انجامیده است و در اولین هفته انتشار در لیست پرفروشهای نیویورک تایمز قرار گرفت.
این کتاب در ایران توسط مهدی سجودی مقدم تحت عنوان دفترچه خاطرات (و با عنوان فرعی: شورِ عشق) ترجمه و توسط انتشارات مهراندیش منتشر شده است.
نظر شما چیه؟ این کتاب را خواندهاید یا اقتباس سینمایی این اثر را تماشا کردهاید؟ منتظر نظرات ارزشمندتون هستیم. ...
پیشنهاد کتاب چهرهها
سازمان ملل در سال ۱۹۸۲ «شورای جهانی سالمندی» را تشکیل داد و طرحی را برای تعیین روز جهانی سالمندان ارائه داد. در سال ۱۹۹۰ این شورا اول اکتبر (نهم مهر) را به عنوان روز جهانی سالمندان تعیین کرد؛ طبق تعریف این شورا، سالمندی دورهای از زندگی است که از ۶۰ یا ۶۵ سالگی شروع میشود.
حتما شما هم در اطرافیان افراد سالمندی را دارید. خواندن کتاب یکی از راههایی است که بیشتر بتوانیم سالمندان را بشناسیم و دنیا و مشکلات آنها را درک کنیم. به همین علت در پست پیشنهاد کتاب این هفته، کتابهایی را به شما معرفی کردهایم که شخصیت اصلی آن یک فرد سالمند است.
آئورا / #کارلوس_فوئنتس .
دن کیشو ...