نویسنده در این کتاب به عنوان یکی از رویتگران اصلی دوره وحشت و سرکوب سیاسی در امریکای لاتین، حوادث پس از کودتای ۱۹۷۳ م که توسط ژنرال «آگوستو پینوشه» در شیلی رقم خورد را به همراه روند بازداشت و محاکمه ژنرال پینوشه به عنوان عامل اصلی کشتار و شکنجه مردم شیلی در سال ۱۹۹۸ م در لندن را بررسی میکند.
موضوع(ها):
پینوشه اوگارته، آگوستو، ۱۹۱۵ -م. - محاکمهها، دعاوی و غیره
محاکمههای سیاسی - انگلستان
محاکمهها (نسلکشی) - اسپانیا
قربانیان تروریسم دولتی - شیلی
جرایم سیاسی - شیلی
استرداد مجرمین - اسپانیا
شکنجه و آزار - شیلی - تاریخ - قرن ۲۰م.
شیلی - سیاست و حکومت - ۱۹۷۳ - ۱۹۸۸ م.
ارسال دیدگاه
Ziba_Heidari
شاید ندانید روزگاری دیکتاتوری و استبداد، شیلی را هم آلوده کرده بوده است. جامعهای که در سالهای 1973 تا 1990 تحت حکومت دیکتاتوری دیوسیرت بهنام آگوستو پینوشه اوگارته بوده است.
1399-01-06قابل انکار نیست که پینوشه زخمی عمیق بر تن شیلی به جای گذاشته است. او بعد از 17 سال یکهتازی بر مسند ریاست جمهوری، در سال 1990 از قدرت کنارهگیری کرد اما پیش از آن توانست با کمک حربههایی، مصونیتی سیاسی برای خود دستوپا کند تا با خیال آسوده به گذران دوران بازنشستگیاش برسد.
اما در اکتبر سال 1998 ژنرال به دستور یک قاضی اسپانیایی در لندن دستگیر شد و این آغاز یک محاکمهی بیپایان بود. محاکمهای که آریل دورفمن روایت آن را در کتاب «شکستن طلسم وحشت» بهعهده گرفته است.
دورفمن که خود نویسندهای تبعیدی و زخمخوردهی استبدا پینوشه است، در کتاب شکستن طلسم وحشت، گذشتهی زندانیان و شکنجههای وحشتآور دستگاه پینوشه را به شکلی موازی با جریان دادگاهی شدن این ژنرال پیر روایت میکند.
شما با خواندن این کتاب خواهید دید که چگونه یک دیکتاتور زمین میخورد! دیکتاتوری که طرفدارانش از او اسطورهای مقدس و بیبدیل ساخته بودند، آنگونه که هیچکس امیدی به محاکمهی این قدرت سیاه نداشت!
اگر امیدتان را به پایان دوران سیاه دیکتاتوریها از دست دادهاید، کتاب شکستن طلسم وحشت میتواند این امید را به شما برگرداند. هرچند آریل دورفمن روایتی تلخ را قلم زده است اما در پایان، شکسته شدن طلسم وحشت یک دیکتاتوری بزرگ، نور امید را دلتان روشن خواهد کرد.