در سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، سه کتاب جدید از آثار «الیف شافاک» حضور خواهد داشت. «سه دختر حوا»، «پنهان» و «فکر نکن تنهایی» آثار دیگری از نویسنده «ملت عشق» است که همگی با ترجمه صابر حسینی منتشر شده است.
رمان «سه دختر حوا» تم اجتماعی دارد و داستان دختری اهل ترکیه به نام پری است که میان تعارضهای فرهنگی و دینی پدر و مادرش گرفتار شده است. او برای یافتن حقیقت تصمیم میگیرد برای تحصیل به دانشگاه آکسفورد برود. پری در آکسفورد با دو دختر دیگر به نامهای شیرین و مونا آشنا میشود. این سه دختر عقاید متفاوتی نسبت به مذهب و مسائل اجتماعی دارند. در این میان پروفسور «آزو ...
پنج کتاب از مهمترین آثار ابوتراب خسروی تجدید چاپ میشود. کتابهای «آواز پر جبرئیل»، «رود راوی»، «ملکان عذاب»، «اسفار کاتبان»، «حاشیهای بر مبانی داستان» آثاری هستند که با ویرایش و طرح جلد جدید در سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به مخاطبان عرضه میشود.
«آواز پر جبرئيل» چهارمين مجموعه داستان ابوتراب خسروی است در آن به بازآفرينی ادبی مدرنِ قصههای تمثیلی شيخ اشراق (شیخ شهابالدین سهروردی) پرداخته است.
«رود راوی» یکی از مهمترین رمانهای خسروی است که سال ۱۳۸۳ به عنوان رمان برگزیده جایزه هوشنگ گلشیری انتخاب شد. «رود راوی» در فضایی غریب و سوررئالیستی میگذرد؛ فر ...
تازهترین اثر علی صالحی بافقی با عنوان «چیدن یال اسب وحشی» در نمایشگاه بینالمللی کتاب امسال عرضه میشود.
این کتاب شامل ۸ داستان کوتاه است که نشر مرکز آن را منتشر کرده است. عناوین داستانهای آن عبارتند از: «چیدن یال اسب وحشی»، «با سگ ها رفیق شو!»، «پدربزرگِ لعنتی من»، «این سوپرمن را دوست ندارم»، «هات داگ»، «صدای آهن روی آهن»، «ژنرال» و «شورِ مخلوط».
این کتاب با ۱۱۲ صفحه، شمارگان هزار و ۲۰۰ نسخه و قیمت ۱۹ هزار و ۸۰۰ تومان منتشر شده است.
در قسمتی از داستان «پدربزرگِ لعنتی من» از این کتاب می خوانیم:
مادرم رو به جوانی که کنار در ایستاده بود گفت: «بی زحمت می زنین کانالی ک ...
نگار حسینی، زندگی و آثار استاد علی نصیریان را به رشته تحریر درآورده است. این اثر که «آقای هالو» نام دارد توسط انتشارات فرهنگ معاصر در ۳۲۱ صفحه منتشر شده است.
در کتاب «آقای هالو» سعی شده است علاوه بر روایت زندگی شخصی و هنری علی نصیریان، رخدادهای هنری دهه ۲۰ تا ۹۰ هجری شمسی هم مرور شود.
در بخشی از این کتاب آمده است: «خیلیها به من میگویند بیایید و تجربیات خود را در زمینه بازیگری و تئاتر منتقل کنید، خب، چه چیزی را منتقل کنم؟ بیایم و به نسل جدید بگویم که در دوران دبیرستان برای تمرینات تئاتر، پارک شهر که تازه داشتند درخت میکاشتند و حتی دیوار و نرده نداشت ما میرفتیم یک گوش ...
«شکوه مرگبار: یک فیلم بیولوژیک» نوشته دانیال حقیقی و با ۱۹۵ صفحه در غرفه نشر اسم واقع در راهروی شماره ۲۹ نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران عرضه میشود.
این اثر روایتی شخصی است از گوشه و کنار تاریخ مختصر اما سودایی که با فرم مرور در خاطرات جمعی و شخصی و خرده روایتهایی از بالا و پایین شهر پیش میرود و با افکار و قضاوتهای نویسنده تکمیل میشود.
شکوه مرگبار به برخی از مسائل امروز جامعه ایران میپردازد. مسائلی همچون بورژوازی و ایدئولوژی، میل و رانت، فاجعه و ترس، بیهودگیِ بطالت و بیکاری، اسطوره و هذیان، زیرزمین و آسمان خراش، بازیگری در خیابان، فاشیسم و رسانه، مصرفگرایی و اینستا ...