ادبیات
کارتون «داستان آلپ: آنتِ من» که در ایران به نام «بچههای آلپ» شناخته میشود، توسط استودیوی انیمیشن نیپون در سال ۱۹۸۳ و بر اساس رمان انگلیسی «جواهرهای برف»، نوشتهی «پاتریشیا سنت جان» ساخته شده است. کل مجموعه ۴۸ قسمت است و بار اول از کانال فوجی تلهویژن پخش شد.
بچههای آلپ، داستان چند زندگی را روایت میکند که آنت و لوسین شخصیتهای اصلی آن هستند. آنت، دختری است که مادرش را در ۸ سالگی، هنگام زایمان برادر کوچکش دَنی از دست داده، برای همین روی دنی حساس است. آنت و برادر و پدرش با مادربزرگشان در خانهی در کوهستان آلپ زندگی میکنند، لوسین هم همسایهی آنهاست. آنت و لوسین دوست و همکلاسی هستند، اما اتفاقی باعث میشود که دنی از صخرهای سقوط کند و پایش آسیب ببیند. آنت همیشه تقصیر این حادثه را گردن لوسین میاندازد، برای همین نمیتواند او را ببخشد...
درونمایهٔ این داستان، بخشش است. داستان این انیمیشن، حول سه شخصیت محوری آنت، لوسین و دنی، شکل گرفته و مفاهیم عشق، نفرت، مرگ، معلولیت، ندامت، از خودگذشتگی، بخشش و آشتی را جستجو میکند. در خلال داستان موضوعات دیگری چون افکار، انگیزهها، کش مکشها، احساسات، و ترسهای درونی کودکان، همچنین دعاها و گرایش آنها به دینداری به وضوح به تصویر در میآید.
تیتراژ اصلی این انیمیشن در نسخه اصلی توسط آهنگساز ژاپنی هیروسه ریوهه (به انگلیسی: Ryohei Hirose) ساخته شده، اما در نسخهی فارسی به دلیل اینکه تیتراژ خواننده زن داشته، صدا و سیما بخشی از موسیقی متن انیمیشن زال و سیمرغ، ساختهی مجید انتظامی) را جایگزین آهنگ اصلی کرد.
شما این مجموعه را دیدهاید؟ خاطرهای از آن دارید؟ کدام شخصیت این مجموعه برایتان جذابتر بود؟
ارسال دیدگاه