امیدوارم که این روزهای خانهنشینی به بهانهی گسترش ویروس خطرناک کرونا را توانسته باشیم با صبوری، با خردمندی، با رعایت هنجارهای بهداشتی و با همدلی بهخوبی تاکنون سپری کرده باشیم. انشالله بتوانیم با همین امید و با همین درایت کرونا را شکست بدهیم. فکر میکنم ما میتوانیم این چالش را به یک فرصت تبدیل کنیم.
الان فرصت بسیار خوبی است برای مطالعهی کتابهایی که همیشه میخواستیم بخوانیم. من به عنوان یک فعال و متخصص محیط زیست کتابهایی داشتم که میخواستم بخوانم.
مثل کتابهای زیر:
صنعت بر فراز سنت و یا در برابر آن/ مرتضی فرهادی
کتاب بسیار ارزشمندی است. این کتاب دو جلدی را به همهی کسانی که ایرن، مردم ایران و فرهنگ ایران را دوست دارند، توصیه میکنم که بخوانند تا ما یادمان باشد که به جای نگرانی دربارهی این که چرا از غرب عقب افتادهایم، باید نگران باشیم از این که چرا از خودمان عقب افتادهایم. این کتاب به شکل شیوایی مسئله را بیان میکند.
اکولوژی و محیط زیست خودمونی/ نصرت الله صفائیان
طبیعت از منظر بومشناسی در شاعرانگی/ نصرت الله صفائیان
این دو کتاب از استاد گیاهشناسی را توصیه میکنم و امیدوارم که بتوانیم در این حوزه حرکت درستی را انجام بدهیم. بهخصوص بومشناسی در شاعرانگی را حتماً مطالعه کنیم و ببینیم که ذخیرهی ادبیات ما در حوزهی محیط زیست چقدر حرف برای گفتن دارد.
بومشناسی علم عصیانگر/ عبدالحسین وهاب زاده
کتاب بسیار ارزشمندی است. مقالههای خیلی سودمندی در این کتاب است که امیدوارم فرصت بکنیم و این کتاب را هم بخوانیم.
کتاب انسان خردمند/ یووال نوح هراری
کتاب بسیار خوبی است.
کتاب دنیای سوفی/ یوستین گوردر
کتاب بسیار خوبی که میتواند جهانبینی شما را ژرفتر بکند.
در حوزهی ارتقای معرفتی خودمان من شخصاً دوست دارم که از این فرصت استفاده کرده و دوباره شاهنامه را بخوانیم. دوباره مولانا را بخوانیم. دوباره دیوان شمس را بخوانیم. اگر خواندهایم، باز هم بخوانیم. دوباره اشعار سعدی و حافظ را مرور بکنیم.
امیدوارم که بتوانیم این دورهی حساس و خطرناک را با درایت و با امید و با صبوری سرافرازانه از سر بگذرانیم.
(متن پیاده شده از ویدئو است.)
ارسال دیدگاه