سر والتر اسکات رماننویس، شاعر و مورخ اسکاتلندی و پدر رمان تاریخی جهان بیست و یکم سپتامبر سال 1832 چشم از جهان فرو بست.
به گزارش خبرگزاری فارس، این نویسنده که ابداعکنندهی رمان تاریخی در جهان است در سالهای جوانی قالبی را برای این سبک از ادبیات مورد استفاده قرار داد که تا امروز توسط بسیاری از نویسندگان مشهور جهان پیروی شده و مورد استفاده قرار گرفته است.
«والتر اسکات» یکی از نویسندگان صاحبنام و موفق اسکاتلند است که در سالهای ابتدایی قرن نوزدهم توانست نام خود را به عنوان «پدر رمانهای تاریخی» در جهان ثبت کند.
وی یکی از نویسندگان صاحب سبکی است که بسیاری از وقایع مهم، مهیج و تاریخی کشورش را در مجموعهداستانها، رمانها و مجموعه اشعارش به تصویر میکشد.
وی در سال 1771 در شهر ادینبورگ متولد شد و بلافاصله به بیماری فلج اطفال مبتلا گشت. او از معدود کودکانی بود که همزمان با گذراندن دوران مقدماتی تحصیل علاقهی زیادی به مطالعه آثار تاریخی، افسانهها و اشعار نویسندگان به ویژه آثار کلاسیک داشت. مسافرتهای متعدد وی به حاشیههای مرز ایرلند و انگلیس موجب شد تا وی با زیباییهای طبیعت و ترانههای عامیانه و ادبیات فلکلور این مناطق آشنا شود و آنها را در آثارش به کار بندد.
اسکات در سال 1805 با انتشار «ترانهی آخرین خنیاگر» شهرتی جهانی یافت.
از او آثار متعددی منتشر شده است که از میان آنها میتوان به «آیوانهو»، «راب روی»، «بانوی دریاچه» و «ویورلی» اشاره کرد. غالب آثار «والتر اسکات» این نویسندهی اسکاتلندی تصاویر و صحنههای ماندگار از عالم واقعی و جهان معرفت در معرض دید مخاطب قرار میدهد. بینشی که نویسنده بدون دریغ آن را با مخاطب خود قسمت میکند.
او در سال 1821 رمانی با نام «کنیلورث» منشر میکند که در این رمان به وصف ملکه الیزابلت میپردازد. هشت سال بعد از انتشار این رمان «اسکات» دچار حملهی قلبی میشود اما همچنان به نوشتن ادامه میدهد.
او در سال 1830 برای درمان بیماریاش به کشورهای دیگری سفر میکند اما از این سفرها نتیجهای بهدست نمیآورد و کمی پس از بازگشت به وطن، چشم از جهان میبندد.
ارسال دیدگاه