1398-12-29
سعیده شفیعی دبیر اجرایی جشنواره «نقد داستان کوتاه فارسی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در قم، با اشاره به اینکه در کل کشور جشنوارهها و مسابقات داستانی زیادی برگزار میشود و جز یکی دو مورد همه اختصاص به داستان دارند، گفت: حوزه نقد به اندازه هنر نوشتن از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی اضافه کرد: آنچه در انتخاب موضوع جشنواره، توجه ما را به خودش جلب کرد بی توجهی به نقد بود. هنوز افراد بسیاری هستند که به مجرد شنیدن نقد یک شعر یا داستان ناراحت میشوند و توان شنیدن و درک حرف مخالف را ندارند، حتی بعضا برداشتهای کاملا شخصی میکنند.
دبیر اجرایی این جشنواره بهبود پذیرش نقد را منوط به آموزشِ مستمر در طول زمان دانست و تصریح کرد: ما در کنار برگزاری جشنواره نقد، دورههای کارگاهی انواع شیوههای نقد را به صورت رایگان با اساتید مختلف برگزار کردیم.
وی در رابطه با برگزاری این جشنواره به صورت استانی بیان کرد: سعی ما بر این است که تواناییها و استعدادهای نوسندههای تازه کار استانی را پرورش بدیم و بعد در فضای بازتری این جشنواره را در سطح کشور برگزار کنیم.
شفیعی به اهداف برگزاری این جشنواره هم اشاره کرد و یادآور شد: هدف ما از برگزاری این کارگاهها و جشنواره نقد، تربیت و معرفی منتقد حرفه ایی است و به امید روزی هستیم که وقتی از یک نفر پرسیدیم چند منتقد حرفه ای زنده در ایران وجود دارد بیش تر از انگشتان دستش منتقد برای معرفی داشته باشد.
دبیر اجرایی جشنواره «نقد داستان کوتاه فارسی» ضمن اعلام داوران این جشنواره به تشریح بخشهای مختلف آن اشاره کرد و گفت: در دو بخش آزاد و ویژه نویسندگان میتوانند داستان مورد نظر خود را همراه با نقد و معرفی نویسنده به جشنواره ارسال کنند. در بخش ویژه تمامی آثار را آقایان ابوتراب خسروی و حسین آتش پرور بررسی خواهند کرد.
وی در پایان اضافه کرد: علاقه مندان از 10 دی لغایت 29 اسفند فرصت ارسال آثار را به جشنواره را دارند و اختتامیه این جشنواره در 30 فروردین 99 برگزار خواهد شد.
ارسال دیدگاه