به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی انتشارات علمی، «بازی دروغ» با یک راز آغاز میشود. رازی که سبب شده است چهار زن که ۱۷ سال پیش در دبیرستان همکلاسی بودهاند، پس از همه اینهمه سال دور هم در خانه در حال ویرانی یکی از آن چهارنفر جمع شوند و تصمیم بگیرند که چه باید بکنند.
نکته مهم درباره رمان بازی دروغ این است که این رمان سرشار از تعلیق است. همه داستانها و ماجراها در پردهای از ابهام قرار دارند و خواننده تا انتهای رمان را نخواند متوجه اصل ماجرا نمیشود و همین یکباره دریافتن ماجرا، سبب شوک بزرگی میشود. شوکی ناشی از اینکه خواننده به هیچوجه حدس نمیزده داستان از چه قرار بوده است. پلات اصلی این رمان بر این موضوع بنا نهاده شده است که بازیهای خطرناکی که احتمالاً شما در نوجوانی انجام میدهید در آینده ممکن است به شکل جدی شما را دچار دردسر کند و زندگی خود و خانوادهتان را به خطر بیاندازد.
روت ور، نویسنده این کتاب، متولد سال ۱۹۷۷ در انگلستان و فارغالتحصیل دانشگاه منچستر است. روت ور در حال حاضر یکی از نویسندگان مطرح انگلستان است. اولین کتاب او با عنوان «در یک جنگل تاریک تاریک» در سال ۲۰۱۵ منتشر شد که به سرعت جای خود را در میان علاقهمندان به مطالعه گشود و به عنوان کتاب محبوب و پرفروش در انگلستان و آمریکا شناخته شد. روت ور پس از کتاب در یک جنگل تاریک تاریک کتاب جدیدش با عنوان «زنی در کابین شماره ۱۰» را در سال ۲۰۱۶ به نگارش درآورده و به چاپ رساند. کتاب زنی در کابین ۱۰ محبوبیتی بیش از اثر اول او داشت و به زودی در فهرست کتابهای پرفروش دنیا و مهمترین آنها یعنی نیویورکتایمز قرار گرفت. او شیفته آگاتا کریستی بوده و در آثارش به سبک او نزدیک میشود.
یک ویژگی جالب رمان «بازی دروغ» این است که یکی از این ۴دختر، دختری مسلمان به نام فاطیماست که با همسر خود علی زندگی میکند، شرح ماجرای حجاب انتخابی فاطیما و مشکلاتی که او به عنوان یک مسلمان در میان غیر مسلمانان دارد، یکی از نقاط جذاب این رمان به خصوص برای مردم کشور ما میتواند باشد.
در بخشی از این رمان میخوانیم: «صدای مری توی سرم با صدای گامهایم در پیادهرو در هم میآمیخت، تقریباً داشتم میدویدم و از سالتن فرار میکردم گریههای فریا تبدیل به ضجه شده بود و هرچه بیشتر جیغ میزدم قدمهای من تندتر و بلندتر میشد…»
رمان «بازی دروغ» نوشته روت ور با ترجمه هانیه دوستاوشانی از سوی انتشارات علمی با قیمت ۳۹,۵۰۰ تومان در ۳۵۰ صفحه منتشر شده است.
ارسال دیدگاه