به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) امیررضا کوهستانی در نمایشنامه «قصههای در گوشی» قصه دانشجوی مجردی را روایت میکند که در یک مجتمع مسکونی ساکن بوده و از خانواده خود گریزان است. این دانشجو با اختلال در خطوط تلفنی اکثر مکالمات تلفنی همسایهها را گوش میدهد و پی به ماجرای زندگی و روابط بین آنها برده است. تا اینکه به طور اتفاقی یکی از همسایهها که قصد آوردن آش نذری برای این دانشجو را دارد متوجه کار او میشود؛ بحث این دو با یکدیگر در رابطه با کاری که این دانشجو انجام میدهد دیالوگهای این نمایشنامه را میسازد.
«رقص روی لیوانها» نمایشنامه دیگر این کتاب درباره زندگی پسر جوانی به نام فرود است که مربی رقص بوده و به دختر جوانی به نام شیوا علاقهمند است. شیوا از خانه فرار کرده و فرود نسبت به او احساس وظیفه میکند. او سعی میکند به وسیله رقص به شیوا کمک کند تا استعداد و ویژگیهای مثبت خودش را بروز دهد. فرود، شیوا را الهه رقص هندوها میداند و در این بین شاهد تلاش او برای آموزش رقص به شیوا هستیم. در نهایت نیز با سرپیچی شیوا از گفتههای فرود پایانی تلخ برای نمایشنامه رغم میخورد.
«رقص روی لیوانها» برای اولینبار در سال ۱۳۸۰ در جشنواره تئاتر استان فارس در سالن استاد لایق به کارگردانی امیررضا کوهستانی روی صحنه رفت.
نشر چشمه کتاب «قصههای درگوشی و رقص روی لیوانها» اثر امیررضا کوهستانی را در 126 صفحه، با تیراژ 700 نسخه و با قیمت 19000 تومان منتشر کرده است.
ارسال دیدگاه