به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «شبکههای خشم و امید (جنبشهای اجتماعی در عصر اینترنت)» نوشته مانوئل کاستلز با ترجمه مجتبی قلیپور، بهتازگی توسط نشر مرکز به چاپ ششم رسیده است. چاپ اول اینکتاب در سال ۹۳ عرضه شد و حالا نسخههای چاپ ششمش به کتابفروشیها آمدهاند.
مترجم کتاب، پیش از این، ۳ گفتار متاخر مانوئل کاستلز را که در کتاب «نظریه شبکهای قدرت» گردآوری شده، ترجمه کرده که توسط انتشارات رخداد نو منتشر شده است. مانوئل کاستلز که با رویکرد جامعهشناسانه، تحولات کشورهای مختلف را براساس تاثیرگذاری اینترنت و فضای مجازی بررسی میکند، رویه خود را در کتاب «شبکههای خشم و امید» ادامه داد و دگرگونی ارتباطات را در دنیای امروز بررسی کرده است.
«شبکههای خشم و امید» ۸ فصل اصلی دارد که عناوینشان بهترتیب عبارت است از:
«سرآغاز: شبکهبندی ذهنها، ایجاد معنا، به چالش کشیدن قدرت»، «طلیعه انقلاب: جایی که همهچیز آغاز شد»، «انقلاب مصر»، «کرامت، خشونت، ژئوپلیتیک: خیزشهای عربی»، «انقلاب ریزوموار: خشمگینها در اسپانیا»، «اشغال والاستریت: برداشت نمک زمین»، «تغییر جهان در جامعه شبکهای» و «آن سوی خشم، امید: زندگی و مرگ جنبشهای اجتماعی شبکهای شده».
در قسمتی از اینکتاب میخوانیم:
انتشار سریع آتش اشغال در دشت آمریکا پر از معناست. این انتشار سریع نشاندهنده عمق و خودجوشی اعتراضی است که ریشه در خشم اکثریت مردم در سراسر کشور و در جامعه به طور کلی دارد. این امر همچنین نشاندهنده غنیمت شمردن فرصت توسط بسیاری از افراد برای بیان دغدغههایشان و بحث درباره جایگزینها در بحبوحه بحران تعمیم یافته اعتماد به اقتصاد و سازمان سیاسی است. آنچه روی داد یک شورش دانشگاهی یا یک ضدفرهنگ جهانگرا نبود. این جنبش با همه صداها و لهجههایی که در یک جامعه به شدت متنوع و چندفرهنگی حضور دارند، بیان شد.
چاپ ششم اینکتاب با ۳۲۰ صفحه و قیمت ۴۹ هزار و ۸۰۰ تومان عرضه شده است.
ارسال دیدگاه